BySkıP60 Yeni Üye
| Konu: Hani Asker Ölmez Diyorlardi Perş. Ekim 25, 2007 10:09 am | |
| Hani asker ağlamaz diyorlardı, İşte ağlıyor, Hani asker sevmez diyorlardı yarim aklımdan çıkmıyor, Hani asker ölmez diyorlardı baksa azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani sevenler aylrılmaz diyorlardı, Baksana bir mektup bile gelmiyor, Hani asker unutulmaz diyorlardı, soranım bile olmuyor, Hani asker ölmez diyorlardı,baksana azrailin elinde ismim yazıyor.
Hani asker özlemez diyorlardı, Baksana gözlerim seni arıyor,
Ben, havran'da seyit onbaşı, ezine'de yahya çavuş'um, Kıbrıs'ta, albay ibrahim karaoğlanoğlu'yum. Tarihte hep destan yazdı soyum, ben buyum, Uğraşma benimle, ben mustafa kemal'in torunuyum.
Ben, tavas'ta şehit bekir matrak polisim, Son can göçünceye kadar, hiç dinmeyecek sesim. Korku nedir bilmem, yaram kanasa da silmem, Boşuna çağırmayın, gül bahçesi burası gelmem.
Ben, yukarıboğaz mezarlığında ömer'im, Yorga'da seni bekliyor şehit halil öner'im, Unutma, ben vatanımı her şeyden çok severim, Uğraşma benimle, seni tarihin derinliklerine gömerim.
Bir bakmışsın ali taşsöz'üm, bazen de gaffar okkan'ım, Canım feda olsun, yeterki sağ olsun cennet vatanım. Ben, bismil'de ayşe öğretmenim, numan'ım, Bu vatan için severek, toprak altında kefensiz yatanım.
Seksendört yılında Siirt ilinde İlk pusuyu kurdular Eruh yolunda Mehmedim’in türküsü alem dilinde Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Okullar camiler yanmış yıkılmış Üç günlük bebeğe kurşun sıkılmış Analar hep yasta boynu bükülmüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Yakılan köyleri anlatır biri Dili dolaşıyor benzi sapsarı Gidenler bir daha dönmüyor geri Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Suriye Bekaa dolaşıp durdun Çoluğu çocuğu ölüme sürdün Birinci dersini Kenya’da gördün Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Gözün aydın olsun yurda hoş geldin Onbeş yıl bekledik niye geç kaldın Sürdüğün saltanat bitmezmi sandın Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Fırsat verilirse hizmet edecek Çoban olup dağda davar güdecek Bir yolunu bulsa Şam’a gidecek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Bu rezil yüzünden ne canlar yandı Otuzbin can gitti ocaklar söndü Annem de Türk dedi Kıble’ye döndü Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Suriye İran Irak destek olmasın Avrupa bu işe köstek olmasın Gerek yok gözlemci filan gelmesin Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Pişmanlık yasası çıksın ne demek Bunun Türkçesi katile af demek Abesle iştigal resmen halt yemek Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Yetim yavruların yükselen sesi Hakim bey savcı bey dinleyin bizi Kırılsın o kalem yazmasın yazı Asın bu katili nefes almasın, Şehidimin kanı yerde kalmasın
Ağlayan sızlayan analar gördüm Düşündüm taşındım kararı verdim İlmeği yağladım urganı gerdim Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Şehit Hüseyin’in oğlu büyümüş Mahkemede bir bak yiğit ne imiş Biz kararı verdik yok artık dönüş Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Yerin yurdun belli rahat olsunlar Adresin İmralı böyle bilsinler Dağdaki itlerin gelip alsınlar Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Avukatlar gelip gelip gitsinler İmralı havası alıp gitsinler Savunmana delil bulup gitsinler Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Yetmiş avukata ne gerek vardı Dangalos Dallama gelse yeterdi Üçü bir arada olup biterdi Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Şehidin geride oğlu kızı var Yanmış yüreklerde dinmez sızı var Bir bilsen kellende kimin gözü var Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın
Şehitlikte açık görüş olmuyor Feribotla bacı kardeş gelmiyor Olanları aklım fikrim almıyor Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın Cümle şehitlerin adı sorulsun Kıssadan hisse hesap görülsün Fazla uzatmayın kalem kırılsın Asın bu katili nefes almasın Şehidimin kanı yerde kalmasın | |
|
Crazy_Fox Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 31 Nerden: : Sinop +REP : 0 Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Hani Asker Ölmez Diyorlardi Paz Eyl. 28, 2008 1:18 am | |
| | |
|
FiFu2ilker Admin
Mesaj Sayısı : 151 Yaş : 33 Nerden: : Edirne Oyundaki İsmi: : TheCrims lakap?: : FiFu2ilker +REP : 60056 Kayıt tarihi : 19/10/07
| Konu: Geri: Hani Asker Ölmez Diyorlardi Ptsi Ara. 15, 2008 4:43 am | |
| güzel paylasım emeğine sağlık kardes.
En son FiFu2ilker tarafından Ptsi Ara. 22, 2008 2:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
kaanboom Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 20 Yaş : 30 Nerden: : maraş +REP : 0 Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Hani Asker Ölmez Diyorlardi Çarş. Ara. 17, 2008 2:20 pm | |
| eline saqlık kardeşm | |
|
Unforgiven Moderator
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 33 Nerden: : İzmir Oyundaki İsmi: : Briç +REP : 20003 Kayıt tarihi : 14/12/08
| Konu: Geri: Hani Asker Ölmez Diyorlardi Paz Ara. 21, 2008 12:28 pm | |
| | |
|